Prvi trejler za film “Kristofer Robin”


Meda Vini zvani Pu je knjiga koju je Alan Aleksander Miln napisao za svog sina Kristofera Robina, a likovi koje čitalac sreće u knjizi su igračke iz dečije sobe.

Vini Pu je ”rođen” sredinom 1921. godine kao jedan od mnogih identičnih medvedića proizvedenih u fabrici igračaka u Londonu. Kristofer Robin Miln je od svojih roditelja dobio ovu igračku na poklon. Oduševljen novim prijateljem, nazvao ga je po pravom crnom medvedu Vini Puu iz londonskog Zoo vrta.

Nakon pet godina porodica Miln kupuje vikendicu u unutrašnjosti. Tada, Aleksander primećuje razne igre i smicalice koje je Robin smišljao sa svojim novim drugarom i počinje da piše seriju dečjih knjiga sa Puom kao glavnim likom.
Nedugo nakon toga pojavila se i prva knjiga, a nakon toga i nastavci. Kada je Miln, nakon Drugog svetskog rata, prodao autorska prava Voltu Dizniju ovaj žuti meda stiče planetarnu popularnost.

I sada nam kompanija Dizni priprema još jednu filmsku priču inspirisanu ovom knjigom i junacima. Naslov filma je Kristofer Robin. U filmu pratimo život odraslog Kristofera Robina (tumači ga Ijan Mekgregor) koji nema vremena za svoju porodicu jer je zauzet poslom u moćnoj korporaciji.

Premijera filma zakazana je za 03. avgust ove godine, a dok film ne stigne u bioskope možete pogledati trejler.


PROČITAJTE I OVO:  Ovo je najčitanija knjiga domaćih autora godine