Promocija knjige “Najnormalniji čovek na svetu”


Povodom deset godina od objavljivanja kultne knjige Ivana Tokina „Najnormalniji čovek na svetu“, Laguna donosi novo izdanje sa ekskluzivnim intervjuom u kojem autor otkriva tajne pisanja ovog nezaboravnog romana.

PROČITAJTE I OVO:  Finale kosmičke simfonije Adrijana Čajkovskog
PROČITAJTE I OVO:  Najpopularniji naslovi u knjižari Sigma

A da bismo na pravi način obeležili izlazak knjige – pozivamo vas na promociju koja će se održati u ponedeljak 27. maja u 18 sati u prostoru „NEW MOMENT NEW IDEAS COMPANY“, na 6. spratu Hilandarske 14.

 Na promociji će, pored Ivana Tokina, govoriti Đuro Radosavović, pisac i Janja Stjepanović, urednica u Laguni. Odlomke iz knjige čitaće glumac Branislav Trifunović.

Tokinov junak poseduje normalnost kao supermoć. Ovaj neobično obični Beograđanin, između policijskih privođenja i saslušanja, vodi sasvim običan život u samom srcu Beograda, u kojem uspeva da radi i zaradi, prošeta se sa psom, okupa u Dunavu, da popije koju, porazgovara s lokalnim taksistom filozofom, da se fer potuče, pa i da se zaljubi u svoju advokaticu. Tu su i svakodnevni razgovori s fotografijama porodice koje više nema, kao i čitanje životnog priručnika predaka, koji nudi kratka i precizna „uputstva za rukovanje samim sobom“ i određeni broj neispisanih stranica koje tek treba popuniti.