Mandatory Credit: Photo by Maria Laura Antonelli/Shutterstock (10375425l) Kristen Stewart 'Seberg' photocall, 76th Venice Film Festival, Italy - 30 Aug 2019

Kristen Stjuart bi bila u Marvelovom filmu da je krila svoju seksualnost


Glumica Kristen Stjuart, najpoznatija po ulozi Bele u serijalu Sumrak saga, nedavno je privukla pažnju medija kada je rekla da je mogla da bude deo nekog Marvelovog filma da je krila svoju seksualnost.

„Jasno mi je rečeno da bih sebi učinila uslugu ako se u javnosti ne bih šetala držeći svoju devojku za ruku jer bih u tom slučaju sigurno mogla da dobijem ulogu u nekom od Marvelovih filmova“, rekla je Stjuart u jednom intervjuu. „Ne želim da radim sa ljudima na taj način.“

Stjuart je nakon raskida sa svojim kolegom iz Sumrak sage Robertom Patisonom počela da se zabavlja sa manekenkom Stelom Maksvel.

Sa druge strane iz Marvela su potvrdili da će u njihovoj četvrtoj fazi MCU-a biti gej likova, a prvi nas čekaju već u filmovima Eternals i Thor: Love and Thunder.

Moguće je da se ovaj incident dogodio u vreme kada je predsednik Marvel Entertainmenta Ajk Perlmater rekao da je protiv ženskih Marvel filmova i takvih stvari.

Direktor Marvel Sutidiosa Kavin Fedž je već potvrdio gej lika u filmu Eternals kada je rekao: „On je u braku, ima porodicu i to je samo deo onoga što on jeste.“

Što se tiče filma Thor: Love and Thunder Tesa Tompson je već potvrdila da će u njemu njen lik Valkira tražiti kraljicu Novog Asgarda.

Tom Holand je nedavno čak ponudio svoju podršku gej verziji Spajdermena.

Izvor: Cosmic Book News


PROČITAJTE I OVO:  Da li Marvel ima problema sa LGBT superherojima?