Ko je Maestra?


Prava za „Maestru“ su i pre objavljivanja prodata u 33 zemlje, a knjiga će uskoro pretočena u holivudski film.

Posle nedavne svetske premijere, u Srbiji će „Maestra“ biti u prodaji 8. aprila.

Ovaj nesvakidašnji, glamurozni i dekadentni psihološki triler prati junakinju Džudit Rašli. Ona je danju asistentkinja u prestižnoj londonskoj aukcijskoj kući, a noću hostesa u jednom od najozloglašenijih barova u gradu.

Kako bi uspela u životu, Džudit zna da mora poštovati pravila igre. Promenila je naglasak, uvežbala manire otmenih ljudi i svoju diskretnost je dovela do nivoa umetnosti. Ali kad je otpuste zato što je otkrila mračnu tajnu umetničkog sveta, njeni iskreni napori i snovi za boljim životom biće uništeni. Zbog toga dopušta svom oniljenom, a već skoro zaboravljenom osećanju, gnevu, da je obuzme znajući da će se tako osećati bolje.

Dok prati jednog od svojih najvećih klijenata do Francuske rivijere, dogodiće se strahovita nesreća koja će sve promeniti. Ne bi li zaštitila sebe, Džudit shvata da mora da se pretvori u nekog drugog. Menja identitet i postavlja pravila nove opasne igre.

Zamišljena kao trilogija „Maestra“ predstavlja vatrenu, složenu i opasnu junakinju, a Hiltonova maestralno vodi priču koja ostaje neizvesna do samog neočekivanog kraja.

L. S. Hilton, autorka romana o kojem ceo svet priča, odrasla je u Engleskoj a zatim je živela u Ki Vestu, Njujorku, Parizu i Milanu. Pošto je diplomirala na Oksfordu, studirala je istoriju umetnosti u Parizu i Firenci. Radila je kao novinarka i kritičarka umetnosti. Trenutno živi u Londonu.


PROČITAJTE I OVO:  Sudski slučajevi koji su potresli Srbiju