Dečji dani kulture – U igri sa knjigom


Prva manifestacija „Dečji dani kulture“ u organizaciji Lagune biće održana pod sloganom „U igri sa knjigom“ od petka 23. do nedelje 25. septembra u svim knjižarama Delfi i Dexy Co Kids radnjama.

dani-decje-kultureCilj manifestacije je popularizacija dečjih knjiga kroz susrete mališana sa omiljenim piscima. Ovo će biti sjajna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najbolje knjige za decu i omiljene igračke, kao i prilika da deca uživaju u programu koji je osmišljen samo za njih.

U programu koji traje tri dana, u okviru redovnog radnog vremena svih knjižara, ostvariće se bliska komunikacija između književnika i čitalaca, održaće se brojne radionice za decu, a ljubitelji knjige će se neposredno upoznavati sa novim delima iz oblasti koja obuhvata knjige namenjene mlađoj publici.

U knjižarama Delfi i Dexy Co Kids radnjama popusti na Lagunina izdanja za jednu dečju knjigu iznosiće 25%, za dve 30%, za tri 35% a za četiri i više knjiga za decu 40%. Kako u Dečjim danima kulture učestvuju i drugi izdavači, popusti na njihove naslove biće 20%. Odabrani artikli iz LEGO programa biće na popustu od 10%.


PROČITAJTE I OVO:  Pobunjeni čitalački klub prima prve članice