Bloger fest 2018.


U subotu, 22. decembra 2018. godine, u prostorijama DKCB, Takovska 8, održaće se najveća, istaknuta manifestacija kada je blog zajednica na Balkanu u pitanju – BLOGER FEST 2018.

Bloger Fest je neprofitabilno udruženje građana blog zajednice sa ovih prostora koje ima za cilj da promoviše ideju bloga kao postojeće aktuelno i isplativo zanimanje u svetu, a sada i kod nas.

Bloger fest je manifestacija koja će okupiti vodeće ličnosti iz oblasti estetike, marketinga, književnosti, filma, sveta računara, turizma itd. kada je blog zajednica u pitanju.

Na ovom skupu, kroz različite panele, gde će gosti i učsnici imati prilike da čuju, ali i porazgovaraju sa istaknutim ličnostima navedenih oblasti, kroz edukativni, ali i zabavni sadržaj, blog zajednica dobiće autentičnu manifestaciju na Balkanu, koja za cilj ima da uzdigne blog kao formu na jedan viši nivo. Bloger fest je više od festa, to je stil, način i kretanje kroz život. Učenje, rad i motivacija naši su ciljevi, a festival je samo kruna dosadašnjih dostignuća.

Festival je namenjen svim uzrastima, blogera iz svih oblasti. Cilj je da se proširi zajednica bez verskih, rasnih, ali i starosnih granica.


PROČITAJTE I OVO:  Uskoro počinje drugi Bloger fest