Knjige na dlanu – domaća online knjižara po svetskim standardima!


Iako su štampani medijumi vladali planetom gotovo čitav vek, u poslednjih desetak godina smo mogli da vidimo jasan prelazak moći online odnosno u digitalne medijume kao što su vebsajtovi, aplikacije, pa i servisi kao što je online knjižara. Ipak, mora se priznati da tradicionalne štampane knjige i dalje vladaju svetskim tržištem, a i da one pogotovo na ovim prostorima imaju posebnu sentimentalnu vrednost. Međutim, kako nove tehnologije iz dana u dan postavljaju i osvajaju nove granice, tako se i navike ljudi, svesno ili nesvesno, menjaju. Iako je potpuno normalan strah i podozrenje od nepoznatog, njega treba ipak prihvatiti i maksimalno iskorisiti sve ono što nam pruža. Bilo da je u pitanju novo prevozno sredstvo poput električnog trotineta, najnovije aplikacija koja zaluđuje svet, ili knjige koju možete poručiti iz udobnosti vašeg doma uz par klikova.

Knjige na dlanu za novi milenijum

Novi milenijum nam je doneo dosta toga novog, ali pre svega neverovatnu ekspanziju interneta i online servisa. Sve nam je postalo dostupno na jedan klik, a ceo svet se toliko smanjio da se u potpunosti ostvarila ona ideja o globalnom selu. Digitalne tehnologije su ostavile traga i uticaja na gotovo sve aspekte ljudskog života, pa tako i na čitalačke navike. Danas je potpuno normalno da se poseti online knjižara iz udobnosti svog doma i da se lagodnom pretragom kroz samo nekoliko koraka poruče, plate i dobiju knjige na samu adresu čitaoca. Neverovatan razvoj tehnologije omogućio nam je da ako to poželimo, iz svoje fotelje ugrabimo knjigu po želji. Što još dodatno dobija na važnosti u pandemijskim vremenima ograničenog kretanja i socijalne interakcije.

Online knjižara po meri i čitalaca i autora

Online knjižara Knjige na dlanu predstavlja pravo osveženje na domaćoj čitalačkoj sceni. Iako je u srži online prodavnica knjiga u kojoj možete lako i jednostavno da naručite i kupite naslove po želji, ona je ipak i mnogo više do toga. Zamišljena kao sveobuhvatno iskustvo za sve ljubitelje knjige, ova knjižara na jednom mestu objedinjuje jednu od najpopularnijih ponuda knjiga na ovim prostorima, uz najpovoljnije cene, stalne akcije i vesti iz sveta izdavaštva, kao i izuzetno lak, brz i potpuno bezbedan način naručivanja i plaćanja. Zašto biste gubili vreme i rizikovali zdravlje posetom zatvorenih prostora i knjižara kada sve to imate na jednom mestu, na samo par klikova od vas?

PROČITAJTE I OVO:  Poetski maraton u Čačku

Pretraživanje, biranje, naručivanje, plaćanje i preuzimanje knjiga zaista nije bilo nikada jednostavnije i zabavnije! Knjige na dlanu nude savremeno tehnološko rešenje po najvišim svetskim standardima dizajna i izrade maksimalno fokusirano na samog čitaoca. Ideja je da svaki trenutak proveden u online knjižari bude maksimalno ugodan i zanimljiv. Počev od logične strukture i prijatne kombinacije boja, preko intuitivne pretrage kako biste lakše došli do naslova koji vas zanima, pa sve do izuzetno bezbednog servisa online plaćanja kojim se garantuje privatnost i zaštita svih ličnih podataka. Zar je potrebno još nešto reći i dodati na ovo? Posetite Knjige na dlanu još danas i iskusite potpuno novi i drugačiji način kupovine knjiga na ovim prostorima!

Autor: Nikola Radenković