Ilustracija: Bookvar

Zadivljujući psihološki triler


Katarina Ekstet i Ana Vinberj Sef napisale su roman „Sever“, psihološki triler koji će vas smesta uvući u priču i osvojiti svojom svirepom atmosferom.

Nakon saobraćajne nesreće sa fatalnim ishodom u kojoj je kao tinejdžer učestvovao, Aleks je ostao sam. Nezaposlen je, a samopouzdanje mu je dotaklo dno. Zato neće oklevati nijednu sekundu kad mu ponude posao pomoćnog kuvara u čuvenom restoranu s Mišlenovom zvezdom „Sever“ koji se nalazi u planinama Jemtlanda.

Posao je mukotrpan i težak, a Aleks će ga dodatno zakomplikovati kada se zaljubi u Alis Duval. Ona je prilično starija od njega, manipulativna, vlasnica je „Severa“ i udata žena. Alisine tajne i Aleksova prošlost neće biti od pomoći kada momak bude uvučen u splet laži, seksa, pretnji i ucena.

„Sever“ je zadivljujući psihološki triler koji zadire u mračno podnožje fine gastronomske scene. Priča koja istražuje ranjivost ljudi, eksploataciju i zloupotrebu moći.

„Sever“ možete nabaviti u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.