Nedavno je iz štampe izašao drugi roman mladog pisca Aleksandra Đuričića Eša “Rekvijem za Adama”.

U pitanju je zuzetan psihološki roman, sa naglašenim unutrašnjim tokom misli glavnog junaka, Borisa Hundića, talentovanog pijaniste, sa mnogo ambicija, ali i mnogo strahova i unutrašnjih prepreka. Jedna greška bila je dovoljna da mu život pretvori u pakao i iznese na površinu najmračnije tajne njegove duše, natera ga u beg od odgovornosti, beg od duhova iz prošlosti, a najviše od samog sebe i odgovora na pitanje koje ga muči, a koje će intrigirati čitaoce do poslednje stranice: Šta se dogodilo sa Adamom Adamovićem?

Aleksandar Đuričić rođen je 1982. godine u Požarevcu. Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, a zvanje inženjera nije mu onemogućavalo da se bavi i drugim stvarima – pisanjem. Mnoga njegova dela nagrađivana su prestižnim nagradama. Osim pisanja romana, Eš se bavi i pisanjem tekstova za pozorište, pisanjem drama, scenarija za filmove…

Knjigu za sada možete naručiti direktno od autora preko njegovog sajta ash.rs, a posle Sajma knjiga biće dostupna i u svim većim knjižarama.

Comments

comments

Related Posts