Iz štampe je izašao roman „Čuvaj me“ Danijele Sačerdoti.

U pitanju je autorka rođena i odrasla u Italiji koja živi u Škotskoj, u kojoj se i dešava radnja ovog romana, originalno napisanom na engleskom i potom prevedenom na 12 svetskih jezika.

„Duboko verujem da volimo samo jednom. No katkad, onaj kojeg mislimo da volimo, nije naša srodna duša. Onda očajavamo misleći da više nikoga nećemo voleti, i ne pomišljajući da nas susret sa srodnom dušom tek čeka.“

Ejli Loson je stigla do tačke s koje nema povratka. Godine bezuspešnih pokušaja da se ostvari kao majka, muževljeva preljuba i nerazumevanje bezosećajne majke s kojom nikada nije pronašla zajednički jezik, naterali su je da se suoči s bolnim izborom: nastaviti košmarni život s onima koji su je izdali i uskratili joj podršku, ili otići. A ima li boljeg mesta za novi početak od idilične i tajnovite varoši u škotskim visovima, u kojoj je Ejli provela najlepše dane detinjstva?

U predivnim škotskim predelima odvija se provokativna i uzbudljiva priča o ljubavi i porodici, koja će vas naučiti da drugačije posmatrate gubitke, da život, čak i kada zadaje jedan udarac za drugim, čuva za vas još jednu priliku, neuporedivo bolju od one koju ste propustili.

„Izuzetna priča! Uverljiva, topla i majstorski ispričana. S Danijelom Sačerdoti u dobrim ste rukama.“ Pafin rivju

O autoru

Danijela Sačerdoti se rodila i odrasla u Italiji, a danas živi u Škotskoj sa mužem i sinovima. Piše romane za decu i odrasle. Njene knjige prevedene su na dvanaest jezika i dostižu milionske tiraže. Piše i za BBC i za nekoliko dnevnih listova.

Comments

comments

Related Posts