U prodaji dva nova naslova u izdanju Amorete


Edicija Amorete pod nazivom „Voleti večno“ donosi storije o ljubavima koje traju, tinjaju i rađaju se ponovo, ne obazirući se na vreme.

Drugi objavljeni roman iz edicije „Voleti večno“ jeste roman „Susret sa sudbinom“ Darsi Landin.susret-sa-sudbinom-amoreta-korice

Čak i kad venčanje propadne, srce pronađe lek.

Megi Demarko je mislila da će imati savršeno venčanje… sve dok mladoženja nije pobegao bez reči. Posle prvog šoka pokupila je stvari, spakovala kofere i vratila se u svoj rodni grad da se tamo zaleči i pripremi za ostatak života – koji će provesti kao usedelica. Barem je tako mislila u prvi mah.

Erik Holt je bio iznenađen kada je čuo da se Megi vratila. Nikada nije zaboravio njihovu romansu koja je trajala koliko i srednja škola. Nije zaboravio ni bol kada ga je Megi odbacila. Predlaže joj da se upuste u otvorenu vezu ne bi li joj pokazao koliko je i dalje lepa i poželjna, bez obzira na to što je ostavljena pred oltarom.

Ne očekuju da će ovakav odnos imati fatalne posledice. Kada se otvore stare rane, iskrsnu novi problemi, ljubav ih zatekne potpuno nespremne.

Pored nove knjige „Susret sa sudbinom“ na svim kioscima i u svim bolje snabdevenim knjižarama možete pronaći i „Ukus poljupca zanosne Sovinjon“ Heder Hejford, treći naslov iz edicije „Ljubav i vino“.Amoreta---Ukus-poljupca-zanosne-Sovinjon

„Ljubav i vino“ je edicija u kojoj pratimo romanse lepih i pametnih devojaka koje nose imena po vrstama vina i opijaju poput njih. Polja lavande i nepregledni vinogradi, pomireni dubokim osećanjima.

Sovinjon Sen Pjer je uvek bila veoma ambiciozna. Lako je mogla da živi na visokoj nozi zahvaljujući porodičnom bogatstvu, ali završila je prava i počela da radi u maloj advokatskoj firmi. Njen život je bio uredan i sređen isto kao i zavidna kolekcija malih crnih haljina koje je imala, a njoj je sve to u potpunosti odgovaralo. Međutim, s vremena na vreme, žudela je Sofi da okusi i topli zagrljaj ljubavi.

PROČITAJTE I OVO:  U prodaji roman „Čuvaj me“ Danijele Sačerdoti

Nakon slučajnog susreta sa Estebanom Moralesom, sinom nekada najvećeg rivala njenog oca Ksavijera, nešto se budi u zanosno lepoj Sofi. Možda je to njegova posvećenost zemlji i gajenju lavande, koja se poklapa s njenom ljubavlju prema parfemima, možda vitak stas, ali u ovom zgodnom čoveku postoji nešto čemu ona jednostavno ne može da odoli.

Oboje znaju da su njihove porodice u ratu, da ih mnogo toga razdvaja. Ono što Sofi i Esteban osećaju jedno prema drugom na velikim je iskušenjima, ali osećanja imaju poslednju reč.