Treći deo “Staklenog prestola” uskoro i na srpskom jeziku


„Naslednica vatre“ Sare Dž. Mas je treća knjiga najpopularnijeg tinejdž serijala „Stakleni presto“ po oceni Amazona.

Brojni obožavaoci Sare Dž. Mas u Srbiji sa nestrpljenjem su iščekivali novu knjigu i biće oduševljeni jer je pred njima još jedan uzbudljiv roman.

Selena je preživela smrtonosna nadmetanja – ali to ju je koštalo neizrecivo mnogo. Srce joj se slomilo. Sada mora da putuje u nepoznatu zemlju i da se suoči s najmračnijom istinom o sebi… istinom o svom nasleđu koja bi mogla zanavek da joj promeni život i budućnost. Za to vreme surove i čudovišne sile okupljaju se na obzorju da bi pokorile njen svet. Hoće li Selena smoći snage da se bori ne samo protiv demona u sebi već i protiv zla koje tek što nije nahrupilo?

U trećoj knjizi bestseler serijala „Stakleni presto“ Sara Dž. Mas svojim čitaocima ponovo pruža epsku fantastiku strmoglavog ritma, ali i vrtoglavu romansu, zbog čega je pridobila poklonike širom sveta.

Najprodavaniji serijal autorke Sare Dž. Mas „Stakleni presto“ od objavljivanja prve knjige naišao je na izuzetan prijem kod kritike i čitalaca, a uskoro će biti ekranizovan i adaptiran u epsku fantastičnu avanturu – TV seriju „Queen of Shadows“.

Sara Dž. Mas je autorka tinejdž serijala koji su bestseleri broj 1 na listi Njujork tajmsa. Serijal „Stakleni presto“ je počela da piše kada je imala samo šesnaest godina, a danas se on prevodi na 35 svetskih jezika i nalazi se na bestseler listama USA tudeja i Njujork tajmsa. Ovenčan je i brojnim međunarodnim priznanjima.

Roman „Naslednica vatre“ možete pronaći od ponedeljka, 17. jula u svim većim knjižarama.


PROČITAJTE I OVO:  "Hajduk u Beogradu" Gradimira Stojkovića ponovo u knjižarama