Sa ciljem da promoviše najbolja književna izdanja i propagira prave vrednosti u subotu, 21. novembra u TC Aviv Park Zvezdara (Živka Davidovića 86) svečano će biti obeležen početak rada knjižare Delfi i Laguninog kluba čitalaca.

Čast da se zvanično najavi početak rada ove knjižare pripala je Ljubivoju Ršumoviću, najpopularnijem piscu knjiga za decu, koji će tom prilikom od 12 sati potpisivati svoje knjige.

Tog dana knjige sa Lagunine top-liste biće na specijalnom popustu od 30 odsto. Svi koji žele moći će besplatno da se učlane u Lagunin klub čitalaca, koji omogućava kupovinu Laguninih izdanja po najpovoljnijim cenama.

Pored mnogobrojnih popusta očekuju vas i pokloni uz svaku kupovinu. Poklone su pripremili prijatelji ovog događaja: Golden Rose, Lomax, Dr. Oetker i Henkel.

U bogatoj ponudi knjiga stranih i domaćih autora, uz Lagune naslove u knjižari Delfi u TC Aviv Park Zvezdara nalaze se i naslovi ostalih izdavača. Pored najvećih hitova beletristike, u knjižari možete da kupite priručnike, kuvare, vodiče, monografije, enciklopedije…

Knjižara je, kao i sve ostale u lancu Delfi, organizovana i opremljena po svetskim standardima i pored knjiga svih izdavača nudi i bogat program kartolerije i gift program. Radno vreme knjižare je svakog dana od 10 do 22 sata.

Svečano obeležavanje rada još jedne knjižare u lancu Delfi idealna je prilika da obnovite svoju biblioteku, družite se sa omiljenim piscem, ostvarite brojne privilegije i uživate u vrednim poklonima.

U knjižari će vas sačekati naše kolege, odlični poznavaoci knjiga, i pomoći u odabiru najbolje literature za čitanje!

Comments

comments

Related Posts