Mladi leskovački pesnik Aleksandar Nikolić održaće u petak promociju svoje prve knjige „Pozitivne vibracije”. Ova motivaciona zbirka pesama i tekstova nagrađena je već 10 puta prvom nagradom na 10 mejdunaordnih festivala poezije.

Aleksandar Nikolić mladi umetnik,buntovnik i dizajner, jedan od najmlađih motivacionih pisaca koji svojom knjigom „Pozitivne Vibracije“ poziva svakog pojedinca i daje mu snagu u odlučnoj borbi da se bori za svoje snove, ambicije i iz svog života izvuče ono najbolje i najkvalitetnije koje mu dolaskom na ovaj svet pripada.

„Ova knjiga prestavlja pogon svakom pojedincu koji od sebe i društva želi bolje i misli da može više. Knjiga je porketački plamen svakoj osobi u kojoj ima strasti,ljubavi,želje,bunta,vere i kreativnosti da sebe i svoj život učini umetničkim delom visokih ideala i visokih mogućnosti”, kaže sam pesnik.

Promocija knjige održaće se u knjižari „Stošić” u petak 25.septembra od 20 časova uz bogati muzički i scenski program,kritičare i goste iznenađenja.

Izvor: Jugomedia

Comments

comments

Related Posts