Četvrti naslov Marka Šelića Marčela, specijalni knjigoalbum pod nazivom „Napet šou“ u izdanju Lagune, imao je promociju i u Inđiji.

Narodna biblioteka „Dr Đorđe Natošević“ organizovala je u četvrtak 5. februara promociju knjige „Napet šou“ i gostovanje njenog autora Marka Šelića Marčela.

Inđijska biblioteka bila je prepuna gostiju jer popularni Marčelo uživa među mladima poseban status, koji je na početku karijere gradio kao prvorazredni hip-hop izvođač, da bi u međuvremenu izrastao i u talentovanog i veoma tiražnog pisca.

Marčelo je satima potpisivao knjige utkavši svakome, kao posvetu, omiljene stihove iz svojih pesama. Uz potpisivanje, strpljivo je razgovarao sa prisutnim tinejdžerima, šalio se, delio im životne savete i pravio selfije.

Napet šou je „knjigoalbum“ – zbirka eseja na teme kojima se Marčelo bavi u pesmama sa novog albuma, kao i zbirka poezije – odnosno tekstova pesama koji su na albumu.

Na vama je da odlučite da li ćete iščitavati muziku ili slušati knjigu, u svakom slučaju, u vašim rukama se nalazi jedinstvena zbirka savremene poezije i pronicljivih, svežih, analitičnih, ali i ljudski toplih portreta sveta koji nas okružuje.

Comments

comments

Related Posts