Siniša Ubović potpisuje knjigu „Jači od bola“ u Big Fashion šoping centru


Pisac, predavač i trener u oblasti ličnog razvoja Siniša Ubović potpisivaće knjigu „Jači od bola“ i družiti se sa čitaocima u atrijumu Big Fashion šoping centra na Karaburmi 14. januara u 17 sati.

„Zaslužujete divan život činjenicom da ste ovde i da vam je život podaren s dobrim razlogom. Imate pravo da se razvijate i da cvetate jer to je jedini istinski odraz vašeg postojanja“, poruka je nove knjige Siniše Ubovića. Pre nego što je stupio u oblast ličnog razvoja, javnosti je bio poznat po svojoj glumačkoj karijeri u kojoj je ostvario desetine pozorišnih, televizijskih i filmskih uloga.

„Knjiga ’Jači od bola’ je osvrt na bol koji svako od nas nosi kroz život i sadrži praktična uputstva kako prevazići neke čak i najbolnije životne situacije. To je knjiga o razumevanju bola, zašto je nastao, odakle dolazi, šta znači i čemu nas uči. Kad razumemo bol, tek tada smo sposobni i spremni da ga prevaziđemo. Siguran sam da je to knjiga koja pruža jedan potpuno nov i drugačiji pogled na ovu temu i, što je najvažnije, koristiće svima koji ne znaju kako da prevaziđu neke od najtežih životnih izazova. Kao i sve što pišem, i ovo je pre svega praktičan vodič s mnogo konkretnih koraka i smernica“, izjavio je Ubović.


PROČITAJTE I OVO:  Promocija knjige "Arzamas" Ivane Dimić