Predstavljanje romana „Peto godišnje doba” Nenada Rackovića  biće održano u četvrtak 5. oktobara od 19 sati u Domu kulture „Studentski grad” u klubu Magistrala. O romanu u kojem je „sin haosa uzeo zalet i napisao najlepšu odu – Njoj” govoriće: urednica knjige Janja Stjepanović, književni kritičar Miroljub Stojanović i autor. Specijalni gost biće kustos Miroslav Karić.

Nenad Džoni Racković (Beograd, 1967) kao multimedijalni umetnik na sceni je od 1985. godine  (SKC, KCB, FLU, Ozon, Magaza, MSU, REX, Oktobarski salon…).  Glumio je u pozorištu („Sveti Nik“, režija Gorčin Stojanović, Bitef teatar, 1992) i na filmu („Kako je propao rokenrol“, „Crni bombarder“, „Marble Ass“). Napisao je tri romana: „Aspirin“, „Knjiga recepata“ i „Nesavladiva priča“, koji su se upisali na listu nezaobilazne andregraund literature na našim prostorima.

Podjednako često (i jednako utemeljeno) proglašavan genijem i skandal-majstorom, novi roman objavio je kao čovek zavidne umetničke biografije.

Nakon sjajne promocije koja je održana u avgustu u knjižari Delfi SKC, na promociji u četvrtak 5. oktobra u Domu kulture „Studentski grad” očekuje se da će Nenad ponovo podići publiku na noge svojom harizmom i upečatljivim scenskim nastupom.

Comments

comments

Related Posts