“Ribarske svađe” u DKSG-u


U ponedeljak, 25. marta sa počekom u 20 časova u Velikoj sali Doma kulture Studentski grad biće održana premijera predstave Ribarske svađe.

U pitanju je diplomska predstava studenata glume u klasi vanredne profesorke Dragane Varagić i Predraga Stojmenovića na Akademiji umetnosti u Beogradu.

O prestavi: Priča o dve ribarske porodice, gde žene ostaju na kopnu čekajući svoje muževe i mladiće koji su otišli po ribu na more, da bi se vratili posle nekih deset meseci. Kada se vrate dešavaju se sve te velike ljubavi i male čarke, svađe oko trivijalnih stvari. Spletke, korupcija, ljubav koja ima svoju cenu, su društveni ambijent iz kojeg je teško izaći.

Ribarske svađe svojim upečatljivim likovima, komediografskim zapletom i duhovitim dijalozima govore o problemima sa kojima se suočavamo svakodnevno i zato su i danas jednako zanimljive. Kroz njihove međuljudske odnose, ljubavne i porodične probleme, publika će se nesumnjivo zabaviti. Ribarske svađe su nevine, ljubavne, čovečne, vesele, pune topline i dobrote.

U predstavi igraju Anđela Popović, Aleksandra Belošević, Milica Majstorović /Marija Klanac, Nemanja Milunović, Anđela Kiković, Janko Cekić, Predrag Grujić, Marija Pantin, Petar Kokinović, Sofija Uzunović i Miloš Lazarov.


PROČITAJTE I OVO:  Predstava Životinjska farma u DKSG