Razgovor o knjizi “Voli bez zadrške”


Druga tribina iz serijala „Razgovor s povodom“, u okviru kojeg će biti predstavljane knjige iz oblasti publicistike, biće održana u sredu 14. februara u 18 sati u Delfi Caféu u SKC-u.

O delu „Voli bez zadrške“ Fajta Lindaua govoriće specijalista psihijatrije i psihoterapeut Jelena Popović, glumica Iva Štrljić i urednik knjige Nebojša Barać.

„Budi hrabar i voli bez zadrške“, poruka je knjige Fajta Lindaua.

Ova knjiga raskrinkava mitove i ruši iluzije. Prinčevi iz snova, kule u vazduhu i idealna partnerstva ne postoje. Na osnovu svoje burne prošlosti i bogatog iskustva u radu sa parovima i osobama koje imaju potrebu da prodube i bolje razumeju međuljudske odnose, Fajt Lindau opisuje pristupe i vežbe koji omogućavaju da se voli bez zadrške.

„Volim da sarađujem sa Fajtom Lindauom i veoma se radujem što je njegova čudesna knjiga ’Voli bez zadrške’ sada dostupna i na srpskom jeziku. On nam otvara neslućene horizonte u vezi sa najvažnijom temom ljudskog života.“ Ridiger Dalke

Fajt Lindau je savetnik za lični razvoj, predavač i pisac bestselera. Član je Nemačkog udruženja predavača. Na nemačkom govornom području slovi za stručnjaka za čovekov celovit razvoj.


PROČITAJTE I OVO:  Matematička vrteška