Promocija romana “Pre nego što bude kasno” Dušana Miklje


Promocija romana „Pre nego što bude kasno“ Dušana Miklje biće oržana u utorak 18. decembra od 18 sati u Delfi Caféu u SKC-u.

O knjizi će osim autora govoriti: književni kritičar Petar Arbutina, novinar Boško Jakšić i univerzitetski profesor Čedomir Čupić.

Pokušavajući da otkrije zagonetku njujorški novinar Hugo Vulf prati tragove koje mu s nepoznate adrese dostavlja nekadašnji upravnik federalnog zatvora, danas preobraćenik savesti. Šta je to uznemiravalo njegovu savest i zašto se probudila posle skoro pola veka? Vulf nije jedini koji želi to da otkrije.

Geopolitički triler o korporacijskoj kontroli sveta „Pre nego što bude kasno“ uspostavlja vezu sa savremenim dobom, migrantskim krizama i finansijskim lomovima u svetu, a autor prilično dobro uspeva da posledice nakazno ustrojenog sveta prikaže kroz etička i emocionalna previranja unutar ličnosti glavnog junaka, novinara Vulfa. Kako se u sve to, na krajnje neočekivani način u maniru verodostojnog trilera, upliće ljubav, saznaćete u epilogu.


PROČITAJTE I OVO:  Veče Pera Zupca u programu ,,Poezija uživo!“