Promocija psihološkog trilera “Seme mraka”


Promocija psihološkog trilera „Seme mraka“ hrvatske autorke Ive Kolege koja biće održana u ponedeljak 17. decembra u 18 sati u Delfi Caféu u SKC-u.

O knjizi će osim autorke govoriti: pisac Marko Popović, pisac i književni kritičar Đorđe Bajić, pisac i novinar Dušan Nedeljković i urednica izdanja Janja Stjepanović. Moderatorka će biti Ivana Misirlić.

Ovaj sjajan triler inspirisanim je stvarnim događajem.

Iris je domaćica i majka troje dece koja živi u tipično disfunkcionalnoj porodici. Njena starija ćerka Dijana prekinula je kontakt s porodicom nakon što je rodila dete u četvrtom razredu srednje i sa dečkom otišla u Hamburg. Mlađa Julija, kojoj su roditelji kupili stan u gradu da ne bi dugo putovala do škole, posećuje porodicu samo kada joj otac to izričito naredi. I dok on, sve više izložen stresu na poslu, utehu nalazi u alkoholu i mlađim ljubavnicama, emocionalno zapostavljana Iris uglavnom je zaokupljena prelistavanjem crne hronike i brigom o desetogodišnjem sinu Luki.

Kada pročita vesti o jednom, a potom i drugom silovanju, koja su se desila u gradu, Iris počinje da sumnja u svog muža… Ophrvana strepnjom, Iris doslovno iščekuje sledeće silovanje, život joj se pretvara u pakao, a konačno otkriće istine strašnije je od svega što je mogla zamisliti.


ČITAJTE  Promocija knjige "Samostalno dete ili kako da postanete 'lenja' mama"