Promocija knjige “Ostvari svoj cilj” Olivere Ptice


Promocija knjige „Ostvari svoj cilj“ Olivere Ptice biće održana u sredu, 30. novembra od 18 sati u Delfi Caféu u SKC-u.

O knjizi će govoriti psiholog i psihoterapeut Zvezdanka Savić i autorka Olivera Ptica.

Da bi demonstrirala univerzalnu primenljivost najnovije knjige, autorka će je predstaviti kroz 30-minutnu radionicu na kojoj će svako od prisutnih preći nekoliko prvih (često i najtežih) koraka na putu do sopstvenog cilja, čime će predstaviti samo delić korisnih znanja koja je podelila sa čitaocima u svojoj knjizi.

Postaviti konkretan cilj prvi je i nepogrešivi korak ka njegovom ostvarenju. Pred vama je knjiga kojoj ćete se vraćati svaki put kada budete imali cilj čije vam je ostvarenje suviše važno da biste ga prepustili slučaju. Postavljanju ciljeva pristupa kao životno važnoj veštini, a svako od deset poglavlja predstavlja jedan korak napred u ovladavanju tim umećem. Koncipirana kao priručnik sa uputstvima, razvojnim zadacima i mnoštvom verodostojnih primera iz autorkine pomagačke prakse, ova knjiga je namenjena svima koji žele da unaprede svoje potencijale i žive kvalitetnijim i ispunjenijim životom.

Stečena znanja moći ćete da primenite još tokom čitanja knjige. Odgovaraćete na pitanja koja će vam pomoći da bolje razumete sebe, kristalisaćete svoje misli o značajnim temama i doći do kvalitetnih spoznaja koje će trajno uticati na vaše živote. Načinite veliki korak napred na stazi ličnog razvoja – ovladajte veštinom postavljanja ciljeva!

Zato vam predlažemo… Zatvorite oči, odaberite jedan svoj cilj i dođite na promociju knjige „Ostvari svoj cilj“.


ČITAJTE  Nagrađena najbolja slikovnica na konkursu Kreativnog centra