Promocija knjige “Četrdeset dana” Uroša Timića


U četvrtak, 02 februara 2017.u 20 časova u pabu Dylan Dog (Svetozara Markovića 24) biće održana promocija knjige Četrdeset dana mladog autora Uroša Timića.

Pisac će ovom prilikom pokloniti nekoliko primeraka svoje knjige.

O autoru: Uroš Timić rođen je u Smederevu 1991. godine, a u Beogradu je diplomirao na Filološkom fakultetu 2015. U svet književnosti ušao je na velika vrata romanom „Osmi život“, psihološkim trilerom sa primesama fantastike i horora, jednim od tri pobednička romana konkursa „Literarni Onlajn Inkubator“, koji je svetlost dana ugledao u Izdavačkoj kući „Laguna“.

O knjizi: Kada sudbina odluči da podeli život na „pre i posle“, ne bira trenutak. Pitanje je: Da li ćemo uspeti da sačuvamo dovoljno sreće da bismo opstali u periodu „posle“?

Roman o smrti, ljubavi i potrazi za životom. U „Nesvakidašnjem selu“ sila vidljiva samo Stefanu uzrok je mnogih nesreća i tragedija koje su selo zadesile. Kroz Stefanovu priču, njegovu borbu sa, kako sopstvenim tako i tuđim demonima; kroz priču starca Todora koji se suočava sa najuzvišenijim „ja“ u sebi nakon svoje smrti; kroz priču dečaka Pavla koji se svojski bori sa svojom traumom, ali i kroz priče svih drugih junaka ovog romana, četrdeset dana dobija sasvim novi oblik.


PROČITAJTE I OVO:  Prvi put na srpskom jeziku knjiga „Maktub“ Paula Koelja