Promocija knjige „Riba na drvetu“ Linde Malali Hant biće održana u četvrtak, 14. aprila u Delfi Caféu u SKC-u od 12 sati.

riba_na_drvetu-linda_malali_hant_v

„Riba na drvetu“ je emotivna priča koja se obraća svima onima koji osećaju da se ne uklapaju u svoju okolinu i koji zbog toga trpe. Zasnovan na ličnom iskustvu, roman Linde Malali Hant pokazuje da svi mi posedujemo određene talente i da će uspeh doći samo ako se dovoljno trudimo.

O knjizi će govoriti Gordana Babić Cvetković, predsednica Prvog srpskog društva za disleksiju i majka disleksičara, Mejra Kijac, logoped i Zoran Penevski, urednik izdanja za decu u Laguni.

Ali je dovoljno sposobna da prevari mnoge. Svaki put kad se upiše u novu školu uspeva da sakrije da ne zna dobro da čita i piše. Umorna je od toga što zbog disleksije svi misle da je „spora“ ili da je „gubitnik“, ali nema snage da zatraži pomoć. Međutim, umesto problematične devojčice, njen novi nastavnik vidi u njoj kreativno i oštroumno dete. Kad Ali i novi nastavnik budu međusobno uspostavili poverenje, sve će se promeniti…


ČITAJTE  Održana promocija romana "Dan kada je Mijatović pogodio prečku"

Leave a Reply

Your email address will not be published.