U subotu, 06. aprila od 12 do 14 časova u knjižari Znak Sagite (u podzemnom prolazu kod Doma omladine) Nenad Mitorvić će potpisivati svoj novi roman Dan nulti.

O knjizi: Irena, prelepa prostitutka dovedena iz ruralne Ukrajine, odlučuje da pobegne od brutalnih gangstera sa Novog Beograda, kako bi doživela barem neki trenutak sreće i uzbuđenja u gradu koji nije ni stigla da upozna.

U svojim tajnim izlascima ona upoznaje sasvim neobične ljude, koji uspevaju da ulepšaju i razvedre njen sumorni život. Njena kratka sreća naglo se prekida kada je vlasnici pronalaze u diskoteci, a Irena će kao kaznu doživeti možda i goru sudbinu od prisilnog prodavanja tela.

Ko je ubio mladu protitutku i ostavio njen leš na obali?

Ovo pitanje će sebi iznova i iznova postavljati policijski službenik Žarko Obradović, a zajedno sa njim i devojčina porodica, policijski tim, ali i čitava javnost Srbije željna krvi i misterije.

Na čitaocima je da nakon svih uzbuđenja i preokreta sami odluče da li je Dan nulti trenutak kada je ubijena jedna nevina devojka ili onaj tren u prošlosti kada je zlo začeto…

Comments

comments

Related Posts