Bojanke za odrasle su postale pravi hit, a Čak Palahnjuk, autor poznatog romana “Borilački klub” radi na bojanci za odrasle pod nazivom “Bait”, koja bi trebalo da se nađe u prodaji od jeseni.

baitcover

Bojanka će imati 50 ilustracija koje će pratiti osam novih priča Čaka Palahnjuka. Reklamirana kao knjiga koja nije za ljude slabog srca, sadržaće samo crno-bele ilustracije prizora koje inače ne viđamo u bojankama. Pas koji vrši nuždu na Holivud zvezdi je jedna od njih.

Palahnjuk je za “Mashabe” rekao da je bio iznenađen kada je otkrio koliko su bojanke za odrasle popularne, zbog čega je poželeo da i on uradi jednu sarađujući sa ljudima sa kojima je radio na “Borilačkom klubu 2”.

“Znao sam mnogo umetnika, poput Džoel Džouns, koja je radila dopunske naslovnice za ‘Borilački klub 2’. Nisam hteo da izgubim kontakte. Tako da je bojanka ispala odličan projekat da se uradi u međuvremenu i da se održe dobri odnosi sa tim umetnicima. Na primer, Dejvid Mak, koji je radio ilustracije za ‘Borilački klub 2’, radi portret autora koji će isto tako biti komad za bojenje”, otkriva Palahnjuk.

Kaže da će njegova bojanka uglavnom imati priče o roditeljima i deci ili o moćnim ljudima koji se brinu o stvarima koje naizgled nemaju nikakvu moć.

“To je jedna jukstapozicija moćnih sa nemoćnim. Sve priče dozvoljavaju unakrsni prenos moći”, rekao je tvorac bojanke.

Kaže da je bilo potrebno ubaciti mnoštvo detalja kako bi se stvorila mogućnost za bojenje, pa su zidovi morali da imaju tapete, tkanine da imaju šare, ubačeni su nakit, insekti ili nešto malo u vazduhu.

 

Izvor: N1info

Comments

comments

Related Posts