Od masturbacije u biblioteci do “slave”


Kendra Sanderlend je prava internet zvezda.

Ova 19-godišnjakinja poznata kao “Library Girl” snimila je video klip eksplicitne sadržine u biblioteci Državnog univerziteta u Oregonu, koji je potom postao viralan.

Nedugo potom uhapšena je zbog nedoličnog ponašanja na javnom mestu, a stečena slava donela joj je šansu da se pojavi u magazinu Penthouse i novi posao.

Danas je jedna od najpopularnijih video čet devojaka i ima svoj šou na PlayWithKendra.com, gde korisnici mogu da je pitaju sve što ih interesuje.

Naravno, često se postavljaju i krajnje bizarna pitanja.

“Jedan dečko želeo je da pomiriše moj pazuh, što je bilo zaista čudno. Ipak, dozvolila sam mu pošto sam imala dezodorans”, kaže Kendra opisujući najneverovatnije zahteve njenih fanova.

“Jedan je tražio da ližem đon cipele i balavim po njemu. Plaćao me je da to uradim, pa sam se pretvarala da ližem. Međutim, on je hteo da se tome ozbiljnije posvetim, pa sam na kraju isključila kameru. Užasava me kad se jave likovi koji imaju neke incestualne fetiše – ja ne mogu ni da govorim o takvim stvarima”.

Sanderlend se trenutno bori da dokaže svoju nevinost zbog snimka masturbacije u biblioteci univerziteta koji je obišao svet.

Reč je o prekršajnom postupku, ali se brine da će je sudija na posletku proglasiti za seksualnog prestupnika, što znači da će biti registrovana u specijalnoj bazi podataka i to vrlo dugo.

Izvor: B92


PROČITAJTE I OVO:  Umberto Eko o budućnosti knjige: Kao i točak, jednom pronađena ne može se poboljšati