Pripremite se za smeh i uživanje u čitanju, jer stižu „Fazoni i fore 3“ voljenog dečjeg pisca Ljubivoja Ršumovića.

Samoća je dosadna!

Dosada je greh!

Družite se, radujte,

Nek se čuje smeh!

„Isti junaci iz prethodna dva dela sada govore nove fazone i fore, nove provale i cake. Čitaoci mogu da očekuju sve osim bezobrazluka, nevaspitanja i dosade“, poručuje autor i usput nam otkriva koja je razlika između foliranja i fazoniranja: „Čovek bi rekao da nema nikakve razlike, međutim, ima. Foliranje je kad se neko folira, a fazoniranje je kad neko ume i smisli neki dobar fazon, što znači vic.“

Osim što će vam pomoći da ustanovite razliku između foliranja i fazoniranja, „Fazoni i fore 3“ će vas upoznati sa čuvenim konjima, pomoći će vam da otkrijete šta je saobraćajna sreća i naučiće odrasle da se raduju!

Generacije koje su odrastale uz Ršuma i Rašu pronalazača imaju opet priliku da sa svojom decom uživaju u nezaboravnim fazonima i forama u trećoj knjizi serijala nastalog prema legendarnoj TV emisiji.

Knjigu „Fazoni i fore 3“, koja će vas uz zdrav smeh dovesti do zdrave pameti, čarobno je ilustrovao Aleksandar Stojšić. Možete je pronaći od srede 16. septembra u svim većim knjižarama.


ČITAJTE  Marko Vidojković gostovao u Čačku

Leave a Reply

Your email address will not be published.