Novi roman Jua Nesbea „Krvavi mesec“ u pretprodaji od 16. do 22. marta


Na „Krvavimesec“, trinaesti roman Jua Nesbea o briljantnom detektivu Hariju Huleu, čekalo se četiri godine. A za sve nestrpljive čitaoce koji bi da saznaju u kakve se nove situacije upleo Nesbeov junak, imamo dobru vest.

Roman koji će se u zvaničnoj prodaji naći od 24. marta, možete poručiti u pretprodajiod 16. marta na sajtu laguna.rs, a knjiga će stići na vašu adresu 24. marta.

Pretprodaja važi samo za porudžbine na teritoriji Srbije i traje do 22. marta.

Za kupovinu u pretprodaji možete koristiti članski i količinski popust.

Briljantni detektiv se vratio, ovoga puta sa svojim istražiteljskim timom odmetnika.

Angažovani su svi resursi policije u Oslu. Nestale su dve devojke. Jedino što ih povezuje je zabava poznatog milijardera i trgovca nekretninama na kojoj su svojevremeno obe bile. Kada pronađe telo jedne od njih, policija primećuje neobičan „potpis“ ubice koji nagoveštava da je to tek početak njegovih monstruoznih namera.

Pronalaženje nesvakidašnjeg ubice zahteva nesvakidašnjeg detektiva. Ali legendarni Hari Hule je otišao. Nakon što su ga otpustili, preselio se u Los Anđeles, gde namerava da pije do smrti – i na dobrom je putu da to ostvari. U svakom slučaju, nema nameru da se vrati u Oslo… sve dok žena koja mu je spasila život ne bude u velikoj opasnosti. Pomoći će joj jedino ako prihvati neobičnu ponudu privatnog detektivskog angažmana i vrati se u grad od kojeg ne može da pobegne.

Po povratku u Oslo, Hari okuplja tim sastavljen od druga iz detinjstva koji diluje kokain, korumpiranog policajca i nasmrt bolesnog psihologa. Ima deset dana da pronađe ubicu. Sat otkucava, a nad gradom se nadvija krvavi mesec…