Beograd je u svom srcu dobio knjižaru kakvu zaslužuje!

Na tri nivoa, uz enterijer koji krasi najveće svetske knjižare, Delfi knjižara Borislav Pekić u Knez Mihailovoj 48 je sve što jedna oaza knjige treba da ima.

Na jednom mestu mogu se pronaći hitovi domaće i strane književnosti u izdanju Lagune, knjige drugih izdavača, naslove na engleskom jeziku kao i izuzetan izbor gift programa i kartolerije! Ponudu novootvorene knjižare čine i edukativne i zabavne igračke za najmlađe, ali i veliki izbor filmova i muzike. Poseban deo knjižare odvojen je za sve „gejmere“ gde je kompanija Games specijalizovana za prodaju konzola, igara i igračke opreme, izložila najnovije igrice i konzole za fantastični zabavu. Prijatelji iz Gamesa će do kraja ove nedelje svim kupcima u knjižari omogućiti 15% na sve igre i prateću opremu čije cene nisu već snižene.

Knjižara Borislav Pekić biće novi dom i za 600.000 članova Laguninog kluba čitalaca koji će moći da koriste sve pogodnosti koje im donosi članska kartica.

Knjižara je počela sa radom u ponedeljak, 5. novembra i tim povodom spremljena su brojna iznenađenja i popusti. Sve do nedelje, 11. novembra mogu se kupiti skoro 150 odabranih naslova Lagune sniženih za čak 50%. Među njima je moderni klasik Roberta Bolanja 2666, Neimarov šegrt, najvažnije savremene turske književnice Elif Šafak, Videla, dobitnice Bukerove nagrade Elenor Katon, Putovanje u Mali Dribling Bila Brajsona i mnogi drugi. Takođe, pojedini naslovi na engleskom jeziku biće sniženi do 75%, dok će gift program biti snižen do 40%.

Uz svaku kupovinu očekuje vas i pokon iznenađenje.

Autori najpopularnijih knjiga u Srbiji će dočekati čitaoce u novootvorenoj knjižari i potpisivati svoje knjige:

Petak, 9. novembar

13.00 – Lea Stanković

17.00 – Vuk Drašković

18.00 – Uroš Petrović

19.00 – Nele Karajlić

Subota, 10. novembar

12.00 – Ljubivoje Ršumović

14.00 – Mirjana Bobić Mojsilović

16.00 – Vanja Bulić

Nedelja, 11. novembar

14.00 – Marko Vidojković

Knjižara Delfi u Knezu, krije još iznenađenja.

Do kraja godine počeće da radi i nivo na prvom spratu čime će biti obogaćena ponuda muzičkih izdanja i gde ćete moći da u miru i uz knjigu da popijete i najbolju kafu u gradu u modernoj kafeteriji sa pogledom na Knez Mihailovu.

Comments

comments

Related Posts