„Nešto divno” je upravo stiglo u knjižare širom zemlje


Izdavačka kuća Evro Book upravo je objavila knjigu „Nešto divno” britanske autorke, italijanskog porekla, Đovane Flečer.

„Nešto divno” je priča o ljubavi, sazrevanju i spoznavanju. Ovo je knjiga uz koju ćete naučiti više da volite i cenite sebe. Knjiga koja će Vas podsetiti da sa svakim krajem dolazi jedan novi početak koji sa sobom nosi nešto divno. Sreća i ljubav zapravo uvek dođu neočekivano i onda kada im se najmanje nadamo, zar ne?

O knjizi: Ijan i Lizi su svoju vezu započeli kao brucoši: prvog dana na prvom predavanju na fakultetu koji su oboje upisali. Sada, deset godina kasnije, svi su ubeđeni da se njih dvoje spremaju za veridbu.

Međutim, na romantičnom putovanju u Dubai Lizi je ostala bez vereničkog prstena, bez verenika i budućnosti. Lizi je slomljena i povređena, ali kroz koprenu suza nazire se prilika. Vreme je da Lizi otkrije šta je sve propustila dok je izigravala Ijanovu „lepšu polovinu”, da sazna koliko ju je ta veza promenila i kako izgleda biti sam.

Odlučna da zaviri duboko u svoje srce, Lizi se sprema da pronađe devojku kakva je nekad bila i da se usput – što da ne? – malo zabavi.

O piscu:
Đovana je britanska autorka, italijanskog porekla. Radi kao TV prezenterka, glumica, blogerka i vlogerka. Do sada je objavila nekoliko romana, među kojima izdvajamo roman prvenac „Bili i ja”, roman „Tebe želim” i nedavno objavljenu knjigu „Eve of Man” koju je pisala zajedno sa svojim suprugom.


ČITAJTE  Francuski roman godine stigao u Srbiju