Nedelja na štandu Lagune u Hali 1


U nedelju od 12 sati na štandu Lagune u Hali 1, najmlađi dobitnik Ninove nagrade, Vladimir Arsenijević potpisivaće svoj novi roman „Ti i ja, Anđela“, nastavak kultnog romana „U potbalublju“ u drugi deo tertralogije Cloaca Maxima.

Od 13 sati štand Lagune u Hali 1 posetiće naš veliki glumac, reditelj i pisac Lazar Ristovski koji će potpisivati svoje „Jednostavne priče“. Ove priče su sećanja, uspomene, priče o malim ljudima koji ravnopravno čine deo velikog kosmosa. Junaci priča imaju svest o sebi, ali nisu jači od sudbine koja im je pisana. Iz priča Lazara Ristovskog izbija empatija prema običnim ljudima, humor, poznavanje ljudskog roda i svoje sredine, a pisac ima i smisao za obrt.

Marko Vidojković na Sajmu predstavlja novo izdanje popularnog romana „Sve crvenkape su iste“. Radnja se odigrava 2005. u Beogradu. Junak romana je Boban Šestić, mladi pisac koji nas vodi kroz izdavačko-knjižarsko-novinarski svet. Priča je zamračena samoubistvom mlade autorke Jane Drobnjak koja je bila Šestićeva ljubav. Nosi njeno oproštajno pismo, seća se nje, razmišlja o slavi, ljudskoj egzistenciji, smrti.

Olivera Ptica je za čitaoce spremila knjigu „Ostvari svoj cilj u deset koraka“. Pred vama je knjiga kojoj ćete se vraćati svaki put kada budete imali cilj čije vam je ostvarenje suviše važno da biste ga prepustili slučaju. Postavljanju ciljeva pristupa kao životno važnoj veštini, a svako od deset poglavlja predstavlja jedan korak napred u ovladavanju tim umećem. Olivera će se družiti sa čitaocima od 16 sati na štandu Lagune u Hali 1.

„Prava istorija sveta“ je zabavna, duhovita, pametna, originalna knjiga a takvi su i autori njuz.net. Vrhunsko satirični sajt ponovo se pojavljuje u štampanom izdanju. Preko duhovito sročenih lažnih vesti između redova pročitaćete suštu istinu. Iz nje ćete saznati pravu istoriju sveta: od trenutka kad je Adam posumnjao da ga Eva vara do paranoje Bobija Fišera. Sa njuzovcima se možete družiti od 17 sati.

PROČITAJTE I OVO:  Nova knjiga autora bestselara "Homo Deus"