Izdavačka kuća Laguna raspisuje nagradni foto-konkurs „Moj kutak za čitanje“. Pozivamo vas da nam pošaljete fotografije na kojima se nalazi neka Lagunina knjiga – u prostoru koji vas najviše inspiriše da čitate. Fotografije pošaljite na mejl podrska@laguna.rs ili postavite na društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i postaćete potencijalni dobitnik nagrade. Pravo učešća imaju svi koji nam fotografije pošalju nam mejl od 25. aprila do 27. juna 2016. godine ili ih u istom periodu objave na nekoj od društvenih mreža. Pobednici konkursa biće proglašeni u četvrtak, 30. juna 2016. godine.

Sve fotografije pristigle na konkurs „Moj kutak za čitanje“ biće objavljene na sajtu Lagune.

Jedan autor može učestvovati sa najviše pet fotografija. Fotografije moraju biti minimalne širine 800 piksela i veličine do 10 MB. Uz podatke o autoru neohodno je navesti i naziv fotografije kao i naslov knjige koja je na fotografiji. Poželjni su, ali ne i neophodni, kratki opisi mesta, ambijenta i oklonosti pod kojima je fotografija nastala. Organizator zadržava pravo da ne prihvati fotografiju za koju smatra da ne odgovara uslovima konkursa, kao i fotografije koje ne zadovoljavaju tehničke standarde.

Žiri izdavačke kuće Laguna odabraće tri fotografije (pristigle na mejl podrska@laguna.rs) čiji će autori biti nagrađeni lepim i vrednim nagardama:

Nagrada za prvo mesto: paket Grand Aroma kafe, paket Antonio Banderas i paket od 5 romana izdavačke kuće Laguna (po izboru dobitnika).
Nagrada za drugo mesto: paket Antonio Banderas i paket od 5 romana izdavačke kuće Laguna (po izboru dobitnika).
Nagrada za treće mesto: paket od pet romana izdavačke kuće Laguna (po izboru dobitnika).

Ukoliko slike postavite samo na društvene mreže pod haštagom #gdečitam, tri najlepše slike nagradićemo sa po dva romana izdavačke kuće Laguna (po izboru dobitnika).

Učesnici moraju biti nosioci autorskih prava za poslate fotografije, u skladu sa zakonom o autorskim pravima. Laguna se odriče odgovornosti u slučaju povrede ovog prava od strane trećeg lica. Autor fotografija bez naknade ustupa Laguni pravo korišćenja svih poslatih fotografija isključivo za promociju foto-konkursa. Laguna će navoditi ime autora, ali ne može se smatrati odgovornom ukoliko to ne učine i drugi mediji. Slanjem fotografija na konkurs autor potvrđuje da se u potpunosti slaže sa navedenim uslovima.

*Fotografija kojom je ilustrovana ova vest pobednička je fotografija sa konkursa „Leto sa Lagunom“ – autor ove fotografije je Mateja Jeremić.

Comments

comments

Related Posts