Okej, možda je ’’ponovo’’ pogrešan termin, jer izlaženje nije prestalo, samo se malo odužilo, ali ne možemo zameriti ljudima iz Darkwooda. Za to vreme su u prodaju izbacili neka fantastična izdanja, otvorili novu knjižaru, a verujemo da nas u budućnosti još veća oduševljenja čekaju. A što se tiče mangi, sada imamo super vesti! Iz Darkwooda nas obaveštavaju da će Naruto i One Piece nastaviti da izlaze i smenjuju se po ustaljenom dvomesčnom ritmu. Naravno, tu je i nova manga – Napad titana koja se u prodaji našla u isto vreme kad i deveti broj Naruta. Dakle, u pravo vreme!

A kako je prošlo dosta vremena otkako smo pratili avanture naših junaka, dobro bi bilo da se podsetimo gde smo stali.

Naruto

U toku je treći deo ispita za ćunine. Tim 7 je prošao dalje i čeka hokageove instrukcije za (nadamo se) poslednji deo ispita. Hokage im objašnjava da su na ovom ispitu prisutne sve zemlje alijanse i da treći deo predstavlja zamenu za rat među tim zemljama. Kako su se u prošlosti te zemlje stalno sukobljavale, pa kako bi se izbeglo bespotrebno gubljenje velikog ratnog potencijala, određeno je jedno mesto gde će se vojske sukobljavati, a to je upravo ispit za ćunine. Hokage ih obaveštava da je ovo borba opasna po život i nudi im mogućnost odustajanja pre nego što borbe počnu. Na iznenađenje svih, Kabuto odustaje. Prvu borbu započinju Sasuke Ućiha i Joroi Akado.

Napad Titana

Priča prati živote Erena i Mikase i njihovih prijatelja iz 104. regrutne jedinice. Eren želi da se priključi izviđačkoj jedinici kako bi saznao što više o spoljašnjem svetu i o ogromnim neprijateljima koji su doveli čovečanstvo na rub egzistencije. Jedino što sada znaju o titanima je da imaju sličnu telesnu građu kao muškarci, ali je zato potpuno nepoznat njihov sistem razmnožavanja kao i prisustvo inteligencije. Titani ne obraćaju pažnju na bilo koja živa bića osim na ljude koje proždiru. Jedini način da se savladaju titani je tzv. tehnika korišćenja uređaja za trodimenzionalni manevar.

Želimo vam prijatno čitanje!

Izvor: Happy Novi Sad

Comments

comments

Related Posts