Izdavačka kuća Evro Book upravo je objavila roman Ljubav na kocki autorke Ejmi Rajkert, koja je kod srpske publike postala poznata prošlogodišnjim hitom Recept za pravu ljubav. U pitanju je vrcavo i zanimljivo delo koje će sigurno oduševiti pripadnice lepšeg pola.

O knjizi: Kad je Kris, odan muž i brižan otac, propustio svečani ručak povodom godišnjice braka, njegova žena, Margaret Džun, shvatila je da je đavo odneo šalu. Kako bi vratila muža u porodični dom, odlučila se za radikalan potez: i sama će se okušati u pokeru, ne bi li, za početak, bar provodila malo više vremena sa Krisom. Kao i svi „briljantni“ planovi, i ovaj ima jednu ozbiljnu manu: ispostaviće se da poker nije sjajan način za raspirivanje zgasnule iskre bračne ljubavi, ali zato može da dovede do ozbiljne zavisnosti. Duboko nesrećna u porodičnom domu, Margaret Džum sve češće zadovoljstvo traži za zelenim stolom.

Posle niza velikih pobeda, naposletku se obrela u kockarskoj meki, Las Vegasu.

A ono što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu…

O autorki: Ejmi Rajkert uživa u pisanju priča sa srećnim završetkom, s junacima koje biste rado pozivali na večeru. Supruga, majka, amaterski kuvar i ljubitelj sajdera, Ejmi Rajkert je diplomirala Englesku književnost i upravnik je biblioteke Hartlend Pablik u Milvokiju. Ljubav na kocki je njen drugi roman na srpskom jeziku, nakon Recepta za pravu ljubav koji je 2016. godine objavila izdavačka kuća Evro Book iz Beograda.

Comments

comments

Related Posts