Uoči premijernog emitovanja druge sezone od deset epizoda TV serije „Na veslu priča“, koja počinje od 1. septembra na RTS-u 2, u prisustvu autora, kritičara i zainteresovane javnosti biće održana promocija serije koja inovativno objedinjuje umetnost i ekologiju, u četvrtak, 27. avgusta 2015. u 20 časova na brodu „20/44“.

Deset novih epizoda dovode u izazov pripovedanja originalne priče veslajući na beogradskom toku reke Save devet eminentnih pisaca različitih generacija među kojima su i Lagunini autori: Dušan Nedeljković, čiji je novi roman „Rođeni zli“ mesecima u vrhu domaće liste bestselera, i Ana Vučković, dobitnica Pekićeve nagrade za mlade talente, scenaristkinja, novinarka a pre svega spisateljica.

TV serijal „Na veslu priča“ u produkciji Udruženja „Šta hoćeš“ emitovaće se od 1. septembra svakog utorka u 9.30 i 15.30 na RTS-u 2. Reka Sava i grad Beograd, u svoj svojoj lepoti ili realnosti, scenografija su za ovu sezonu realizacije inovativnog koncepta. Kreativnost talentovanih umetnika na temu prirode u jednom od najsimboličnijih tokova naše životne sredine ostaće trajno svedočanstvo kolektivnog odnosa sa životnom sredinom.

Comments

comments

Related Posts