Kao i svake godine, Izdavačka kuća Kreativni centar učestvovaće na na Međunarodnom Salonu knjiga u Novom Sadu. Pored knjiga za decu i roditelje, na štandu će biti izložena i pomoćna stručna literatura, koju će moći da pregledaju učitelji i nastavnici.

Ljubitelji knjiga Kreativnog centra biće u prilici da iskoriste sajamski popust i da po povoljnijim cenama dođu do njihovih izdanja. Prvi put ove godine pripremili su preko deset kompleta knjiga za decu različitog uzrasta – po specijalnim cenama (šest knjiga za 800 din.; četiri knjige za 500 din.; tri knjige za 400 din.). Posebna ponuda jeste popust od 60%, koji se odnosi na odabranih 40 knjiga. Najnovija izdanja biće na popustu od 15%, među kojima su i naslovi nagrađeni u poslednjih godinu dana: Leto kada sam naučila da letim Jasminke Petrović (Nagrada Plavi čuperak), (Ne) pitaj me kako sam Ivane Lukić (Nagrada Politikinog zabavnika), Cipela na kraju sveta Dejana Aleksića (regionalna nagrada Mali princ), Lepenski Vir Dušana Borića (Nagrada Beogradskog sajma knjiga), Stilske igre Simeona Marinkovića (Nagrada Neven Dušanu Pavliću za ilustraciju), Igra odrastanja Ivane Lukić (Nagrada Neven za popularnu nauku), Lovac na maslačke Vesne Aleksić (Nagrada dečjeg žirija Dositejevo pero) i Priča od A do Š (Nagrada sajma knjiga u Herceg Novom).

Na ovogodišnjem Novosadskom sajmu Kreativni centar predstaviće više od 80 novih i originalnih izdanja. Godinu između dva sajma u Kreativnom centru obeležile su brojne nove knjige, na kojima su radili sa uverenjem da će njihove čitaoce poučiti novim znanjima, oplemeniti kreativnim idejama, ali i nasmejati, zabaviti ili zainteresovati za neka od važnih pitanja savremenog sveta.

Comments

comments

Related Posts