Knjiga za ljubitelje Dnevnika šonjavka i Toma Gejtsa! 


Izdavačka kuća Dereta upravo je objavila knjigu Nezgode Maksa Kramblija 3: Majstori za nevolje Rejčel Rene Rasel.

O knjizi: Kada smo poslednji put ostavili našeg heroja, Maksa Kramblija, i njegovu vernu pomoćnicu Erin, upravo su bili pomrsili račune nekim nesretnim lopovima i osujetili im planove. Ali Maks i Erin su zarobljeni u smrdljivom, opasnom kontejneru za đubre i uskoro će ih naći baš oni koje bi tu najmanje priželjkivali.

U ovom nastavku Maksovog dnevnika, Maks i Erin se suočavaju s novim i starim neprijateljima dok se njihove nezgode nastavljaju. Mogu li ovo dvoje prijatelja izbeći da budu otkriveni – i da završe u zatvoru! – dok školu Saut Ridž čuvaju od nasilnika i kriminalaca?

O autorki: Rejčel Rene Rasel je Njujork tajmsov najprodavaniji autor blokbaster serijala Dnevnik štreberke i uzbudljivog novog serijala Nezgode Maksa Kramblija. Njene knjige štampane su u preko dvadeset pet miliona primeraka širom sveta, a prevedene su na trideset šest jezika.Uživa da radi sa svoje dve kćerke, Erin i Niki, koje joj pomažu da piše i ilustruje svoje knjige. Rejčelina poruka glasi: „Postani heroj kakvom si se oduvek divio!”