Knjiga o tome kako pretvoriti strah u životnu energiju


Knjiga „Od sada bez straha“ Bebe Bajalski je ispovest žene koja je naučila kako da savlada strah i iskoristi njegovu snagu. Pisana je kao vodič namenjen svakome ko nastoji da se oslobodi strahova i otvori sebi put ka ispunjenom životu.

Prelazeći dug put od zastrašenog deteta u dalekoj zemlji do međunarodno afirmisanog pregovarača, specijaliste za konfliktne komunikacije, autorka ove knjige morala je da savlada prepreke koje joj je strah od detinjstva postavljao.

Ovo delo donosi saznanja o tome kako prebroditi strahom ispunjene školske dane, može li se savladati trema pred publikom, šta to razjeda prijateljstva, zašto vodimo lažne razgovore, kada se gubi sposobnost slušanja drugih, postoji li tajna uspeha u pregovorima, zašto muževnost i ženstvenost gube svoja uporišta, kako zaštititi sebe od nasilja, kada treba reći ne.

Knjiga „Od sada bez straha“ dobro će doći svima koji traže priručnik za samopouzdanje, uspeh i lični preobražaj, jer će pomoći da saznate kako da pretvorite strah u životnu energiju.

Beba Bajalski je u Moskvi završila poznatu pozorišnu akademiju GITIS, kao diplomirana glumica i TV autor i voditelj emisija. Nakon toga stiče sertifikat londonskog PR instituta (IPR), kao i lajf koučing diplomu Blekforda, a kasnije i internacionalnu biznis diplomu Kembridža i master studije „Terorizam, organizovani kriminal i bezbednost“ u Beogradu.

Knjigu „Od sada bez straha“ možete pronaći od 1. juna u svim većim knjižarama.


ČITAJTE  Kampanja za promociju čitanja: Čitanje je priča za svaki dan