Kako pronaći smeštaj u Beogradu na jednu noć?


Beograd je poslednjih nekoliko godina postao jedna od najposećenijih destinacija Balkana. Odlična hrana, mnoštvo turističkih atrakcija i uvek prijatni domaćini samo su neki od razloga zbog kojih turisti iznova i iznova posećuju Beograd. Svakako, jedno od glavnih pitanja prilikom dolaska u ovaj grad jeste kako na najbolji način pronaći kvalitetan, a pristupačan smeštaj u srpskoj prestonici.

Potražnja kvalitetnog prenoćišta u Beogradu umnogome će zavisiti i od vaših afiniteta i želja. Stoga, potrebno je najpre da sami odlučite da li želite da budete u blizini glavnih turističkih atrakcija ili ipak birate mirniji deo grada, da li težite ka jeftinijoj varijanti apartmana ili tražite smeštaj sa dodatnim pogodnostima i slično.

Beograd ima šarenoliku ponudu apartmana na dan

Budući da je Beograd jedna od evropskih prestonica koja se sve brže razvija, sve je više apartmana i stanova koji turistima mogu pružiti užitak i odmor na jednu noć. Apartmani u Beogradu poznati su po izuzetnoj uređenosti, modernosti i komforu, te je činjenica da gde god da tražite apartman moći ćete da pronađete potpuno opremljen i kvalitetan smeštaj. Svakako, preporuka je da istražite svaki kutak u gradu te tako sebi obezbedite smeštaj po vašoj meri.

Kako se kreću cene apartaman na dan u prestonici

Ukoliko ste u potrazi za jeftinijim apartmanima, savet je da njih tražite na periferiji grada. Opštine i naselja kao što su Borča, Ledine, Altina, Surčin, Višnjička Banja i slično odličan su izbor ukoliko hoćete da potrošite što manje novca na smeštaj u Beogradu za jednu noć. Osim jeftinih cena, ove lokacije ponudiće vam i tišinu, mir, mnogo više zelenila, manji protok saobraćaja i sve ostalo što vam je potrebno ukoliko želite da provedete mirnu noć u gradu. Pored ovih pogodnosti, periferija je odlično povezana sa centralnim delom grada, te ćete bez problema kroz nekoliko minuta moći da budete u centru grada. Cena ovih apartmana kreće se već od 30 evra po osobi.

Ukoliko želite da odsednete baš u centralnom delu grada, ne treba da vas brinu generalno visoke cene smeštajnih jedinica u ovom delu Beograda. Iako je činjenica da su u centru grada najskuplji stanovi, čak je i ovde moguće pronaći smeštaj po vašoj meri. Biće potrebno da dodatno istražite delove grada kao što su Dorćol, Savski venac i Stari Grad i da istražite zabačene i skrivene delove ovih opština. Tu možete pronaći apartmane čija se cena kreće već od 25 evra, a odlikuju ih neposredna blizina glavnih turističkih atrakcija i relativna tišina i mir.

Osetite luksuz Beograda – Iznajmite smeštaj u popularnim naseljima

Moderni i novi delovi prestonice odličan su način da se upoznate sa autentičnim luksuzom i svim uživanjima koje nudi srpska prestonica. Ovakve smeštajne jedinice zadovoljiće sve vaše potrebe, a oduševiće vas brojne dodatne pogodnosti koje nude. Neka od najpoznatijih luksuznih naselja u Beogradu jesu Beograd na vodi, Belvil, Airport City, Vračar, A blok i mnoga druga. U njima možete uživati u mnogobrojnim spa pogodnostima, a najpopularniji izbor svakako jesu apartmani sa đakuzijem Beograd.

Ukoliko niste spremni da odvojite veliku sumu novca ali ipak imate želju da osetite čari luksuza ovog grada, potrebno je znati da je kvalitetan smeštaj moguće naći čak i u ovim naseljima. Primera radi, moderno opremljene apartmane na Beogradu na vodi koji imaju sjajan pogled na reku možete naći po ceni već od 50 evra, što je sasvim prihvatljiva računica za jednu noć.

Rezervišite online noćenje u Beogradu

Kada birate smeštajnu jedinicu u Beogradu na jednu noć, najbolje bi bilo da je rezervišete online. Ovakav način rezervacije može vam pružiti brojne benefite, a na vrlo lak i jednostavan način moći ćete da rezervišete smeštaj koji vam najviše odgovara. Zahvaljujući brojnim filterima koje nude mnogobrojne online agencije, moći ćete da istražite smeštajne jedinice koje vama najviše odgovaraju.

Osim toga, online rezervacija odvija se u samo par klikova, te nećete gubiti vreme pozivajući vlasnika kako biste dobili potrebne informacije. Na samom sajtu moći ćete da vidite šta sve apartman poseduje i koje su njegove pogodnosti, a prednost je ta što je kod većina online agencija rezervacija potpuno besplatna. Bilo da ste u potrazi za pet friendly apartmanima, smeštajnim jedinicama u kojima je dozvoljeno pušenje ili tražite sobu sa pogledom na reku i grad, uz pomoć filtera moći ćete da pronađete sve što vam je potrebno.

Pronalazak kvalitetnog, a opet jeftinog i povoljnog smeštaja u srpskoj prestonici nikada do sada nije bio jednostavniji. Sve što je potrebno jeste da se upustite u istraživanje vama najprivlačnijih delova grada, te da što pre rezervišete smeštaj shodno vašim afinitetima i potrebama.