Gosti “Arete” na Sajmu knjiga


Izdavačka kuća Arete će na ovogodišnjem Sajmu knjiga ugostiti brojne pisce i upriličiti promocije njihovih knjiga. Pogledajte kompletan raspored događaja koje će organizvati ova izdavačka kuća.

Ponedeljak 22.10
11h-12h
sala Vasko Popa
Promocija romana U senci Petlovog brda višestruko nagrađivanog autora Osvaldsa Zebrisa, dobitnika EUPL nagrade za književnost. U razgovoru učestvuju autor romana Osvalds Zebris i Irina Vujičić a razgovor moderira Ana Marija Grbić.

Utorak 23.10
19h-20h
štand Aretea
Druženje sa autorom i potpisivanje romana! Na štandu izdavačke kuće Arete imaćete prilike da popričate sa autorom romana U senci Petlovog brda u neobaveznom razgovoru.

Četvrtak 25.10
11h-12h
sala Borislav Pekić
Promocija knjige Pušta da uđem jedne od najaktuelnijih mađarskih spisateljica Judit Sanislo. U razgovoru učestvuju autorka Judit Sanislo i Marija Cindori Šinković a razgovor moderira Ana Marija Grbić.

Petak 26.10
18h-19h
štand Aretea
Druženje sa autorom i potpisivanje romana! Na štandu izdavačke kuće Arete imaćete prilike da popričate sa autorom romana Od, Vladimirom Vukomanovićem Rastegorcem, pobednikom na Areteovom konkursu za knjigu godine.

Petak 26.10
19h-20h
štand Aretea
Druženje sa autorom i potpisivanje knjige! Na štandu izdavačke kuće Arete imaćete prilike da popričate sa autorkom knjige Pušta da uđem u neobaveznom razgovoru.


PROČITAJTE I OVO:  Uspon zla, novi roman Džoane K. Rouling pod pseudonimom