Kao i svake godine, na štandu izdavačke kuće Evro Book u hali 1 (arena) biće organizovan zanimljiv program kroz koji će biti predstavljena nova izdanja i organizovati zanimljivosti za sve posetioce.

U sredu u 18h biće predstavljen drugi roman Ljiljane Šarac pod naslovom Gde sam to pogrešila?, a u četvrtak u 18 sati će svi posetioci moći da se druže sa autorkama Marijom Miketić, Aleksandrom Mihajlović, Marijom Gojković i Ljiljanom Šarac.

U petak u 18h  beogradskoj publici će biti predstavljena  veoma zanimljiva knjiga Biti Celebrity  Damira Šehanovića, novinara iz Sarajeva čiji je Evro Book suizdavač, a u subotu u 18 sati  domaćin štanda će biti Saša Edi Đorđević, autor debitantskog hit romana Janičar.

U četvrtak, petak i subotu Dukat i Fruvita će sve kupce knjiga na štandu u hali 1 nagraditi svojim divnim proizvodima, a spremili su i još mnogo lepih iznenađenja i poklona, uključujući i veliki Hogvorts test koji će kupce knjiga o Hariju Poteru na osnovu odgovora razvrstati u jednu od četiri kuće čarobnjačke škole Hogvorts.

Comments

comments

Related Posts