U nedelju 17.maja od 11. do 14 časova zaposleni Alpha Bank u Beogradu sprovešće akciju prikupljanja i doniranja knjiga školskim bibliotekama u Obrenovcu.

Pozivamo sve sugrađane da se pridruže Danu dobrovoljaca na dve lokacije u Beogradu, ispred SC “25. maj” kod restorana “Panta rei” i na Zemunskom keju kod okretnice autobuske linije 88 kako bismo svi zajedno doprineli uspehu te humanitarne akcije.

Zaposleni Alpha banke Srbija doniraće knjige i time podržati akciju deljenja znanja i svojim primerom pozivaju sugrađane da se priključe i donacijom jedne ili više knjiga I doprinesu da mladi školskog uzrasta lakše dođu do potrebne literature. Sakupljanje knjiga istovremeno se odvija u Rumi, Valjevu i Pirotu i prosleđuje lokalnim školskim bibliotekama.

Kao društveno-odgovorna kompanija Alpha Bank Srbije sa svojim zaposlenima tradicionalno organizuje Dan dobrovoljaca. Cilj ovogodišnje akcije je opremanje i obogaćivanje knjižnog fonda u školskim bibliotekama, kao i podizanje svesti o važnosti obrazovanja najmlađih i razvoju njihovih potencijala.

Akciju su podržali Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu Grada Beograda i brojne medijske kuće.

Dan dobrovoljaca i ove godine obeležava se kao internacionalni dan na nivou Alpha Bank Grupe, kada zaposleni iz Grčke, Kipra, Rumunije, BJR Makedonije, Ukrajine, Bugarske i Albanije ujedinjenom akcijom rešavaju neki od problema lokalne zajednice.

Izvor: Telegraf.rs

Comments

comments

Related Posts