Akcija “Vidi pod”: Arhipelag u 5 knjižara u Srbiji u toku juna


Povodom 10 godina saradnje i podrške Izdavačka kuća Arhipelag u 5 knjižara u Srbiji organizuje akciju Vidi pod: Arhipelag i nagrađuje čitaoce specijalnim popustima i poklonima iznenađenja.

Akcija Vidi pod: Arhipelag održava se u knjižarama Srpske književne zadruge i „Zepter“ u Beogradu, u knjižari „Bulevar Books“ u Novom Sadu, u knjižari „Papirna krila“ u Nišu i u knjižari „Danilo Kiš“ u Subotici.

Akcija Vidi pod: Arhipelag traje od 5. do 25. juna. Tokom ove akcije čitaoci će na izabrana izdanja Arhipelaga, u ovih pet knjižara s kojima Arhipelag ostvaruje dugu i uspešnu saradnju, imati popust od 20%. Za svaku od ovih knjižara Arhipelag je pripremio tematske izbore knjiga iz savremene srpske i svetske književnosti koje će uz posebne popuste biti predstavljene čitaocima.

Pored specijalnih popusta, čitaoce u ovih pet knjižara očekuju i pokloni iznenađenja.

Prvi ciklus akcije Vidi pod: Arhipelag organizovan je u maju u knjižarama „Akademija“ i „Aleksandar Belić“ u Beogradu, „Bobo“ u Novom Sadu i „Papirna krila“ u Kragujevcu, kao i u knjižari Gradske biblioteke „Karlo Bijelicki“ u Somboru.


PROČITAJTE I OVO:  Počela je 41. "Pesnička štafeta"