Lagunin Klub čitalaca je dobio 400.000-tog člana. Mlada Viktorija Stoiljković iz Niške banje kupovinom knjige u Delfi knjižari u Voždovoj ulici u Nišu postala je jubilarni član Kluba čitalaca.

20160209_170013_resized

Kao 400.000-ti član Viktorija je dobila vredne knjige: „Romane“ Ive Andrića, izdanje koje u jednoj knjizi objedinjuje sve Andrićeve romane, „Seobe“ i „Drugu knjigu Seoba“ Miloša Crnjanskog u jednoj knjizi, kao i jednu od najnovijih Laguninih knjiga, roman „Ana i francuski poljubac“ autorke Stefani Perkins. Ovaj poklon dvanaestogodišnju Viktoriju Stoiljković sigurno će motivisati da i ubuduće čita, a kao član Laguninog kluba čitalaca, imaće popuste na kupovinu u Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs

Članstvo u Klubu čitalaca stiče se kupovinom makar jedne Lagunine knjige preko sajta www.laguna.rs ili u Laguninim Klubovima čitalaca i aktivira se narednog radnog dana. Učlanjenjem u Klub naši čitaoci stiču pravo na popust od 10% u odnosu na knjižarske cene na sve Lagunine naslove u knjižarama označenim kao „Lagunin Klub čitalaca“.

Redovni kupci – članovi Kluba imaju privilegiju da na svaka tri meseca ostvare sve veće popuste koji će im Lagunine knjige učiniti još pristupačnijim.

Comments

comments

Related Posts